Karta som med röd fyrkant ramar in Örsta, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand En gripen efter misstänkt mordbrand.

Örsta, Eskilstuna, Södermanlands län

14.43 SOS larmade om en brand i en byggnad i Örsta, Eskilstuna, och polis, ambulans samt räddningstjänst beordrades till platsen. Enligt uppgift var det en lada som brann och den skulle vara övertänd.

När polis kom till platsen hade en person förts till sjukhus med ambulans. Polis har hållit förhör och pratat med vittnen och andra personer på platsen för branden.

16.20 Den skadade, en man i 35-årsåldern, har gripits. Mannen är i nuläget misstänkt för mordbrand och för stöld genom inbrott.

Stölden gäller en händelse som kom in till polisen klockan 07.39 på tisdagen gällande ett inbrott i ett bostadshus. Enligt det samtalet till polisen hade en man stulit en tv från ett uterum och lämnat platsen till fots.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra