Karta som med röd fyrkant ramar in Vallby, Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i bostad i Vallby.

Vallby, Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län

09.38 SOS-larm till polisen om brand i bostad i ett sommarstugeområde i Vallby, norr om Torshälla.

09.57 det kommer uppgifter om att huset ska vara helt övertänt.

10.45 polisen har spärrat av platsen och en förundersökning om mordbrand är inledd. Kriminaltekniker kommer att undersöka brandplatsen för att om möjligt utreda brandorsaken samt om någon har förolyckats i branden.

13.01 polisens kriminaltekniker påbörjar undersökningen på brandplatsen. Polisen har knackat dörr i närområdet för att undersöka om det finns uppgifter som kan vara till nytta för utredningen.

14.15 polisen har anträffat en avliden person på brandplatsen. Det är en man som är i 65-årsåldern som inte är hemmahörande i Södermanland och hans närmast anhöriga är underrättade. Brottsrubriceringen mordbrand kvarstår och polisen arbetar intensivt med utredningsåtgärder.

Polisen tar gärna emot information och tips/iakttagelser på telefon 114 14 alternativt på polisens hemsida där det finns ett tipsformulär.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra