Karta som med röd fyrkant ramar in Åkers Styckebruk, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i bostad.

Åkers Styckebruk, Strängnäs, Södermanlands län

08.31 SOS-larm till polisen om brand i bostad i Åkers styckebruk. Enligt uppgifter från SOS ska det brinna i ett radhus.

08.32 polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till adressen.

08.38 uppgifter kommer om att det är en utvecklad brand.

08.50 räddningstjänsten meddelar att det slår upp lågor genom taket och arbetet inriktas på att stoppa spridningen till angränsande bostader.

08.55 polisen är framme på platsen.

09.10 ingen personskada har konstaterats i samband med branden. alla personer ska vara ute ur den branddrabbade bostaden och även angränsade bostäder.

10.30 polisen är nu klar på platsen med den inledande åtgärderna. En förundersökning har inletts eftersom brandorsaken ännu är okänd. Brottsrubriceringen är inledningsvis mordbrand. När räddningstjänsten är klar med arbetet på platsen kommer polisen att spärra av brandplatsen för en kommande kriminalteknisk undersökning.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som kan veta något om brandens uppkomst på Skördevägen 120 i Åkers Styckebruk. Kontakta i så fall polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra