Karta som med röd fyrkant ramar in Ärla, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker försvunnen man.

Ärla, Eskilstuna, Södermanlands län

19.51 Polisen söker efter en försvunnen man. Mannen sågs senast när han lämnade sitt hem i Ärla klockan 08.20 i morse när han tog bilen för att åka och handla. Personbilen som mannen färdades i är en röd Volkswagen Polo.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring mannens bostad. Även andra kontroller har gjorts, men hittills utan resultat.

Polisen behöver nu allmänhetens hjälp och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att mannen kan hittas.

Mannen är i 70-årsåldern, han är cirka 170-175 centimeter lång och har grått långt och tunt hår. Mannen var vid försvinnandet klädd i en vit t-shirt med text ”Elektra motor” på bröstet, svarta arbetsbyxor och foppatofflor.

Mannen beskrivs ha en god kondition men har en sjukdomsbild som gör att han kan ha svårt att orientera sig. Mannen har diabetes.

Polisen tar gärna emot tips om den försvunna mannen eller den röda bil han sågs lämna bostaden i på telefon 114 14. I akuta fall: ring 112.

Mannen är anträffad i region Stockholm runt klockan 23:00. Efter en kort kontroll på sjukhus så är mannen på väg hem igen.

Mest läst av andra