Karta som med röd fyrkant ramar in Alberga, Skogsvägen, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Rullstolsburen man försvunnen i Eskilstuna.

Alberga, Skogsvägen, Eskilstuna, Södermanlands län

2018-07-31, 22.50 personal på ett boende i Alberga, ca två mil väster om Eskilstuna ringer till polisen och anmäler att man saknar en boende. Det är en man i 55-årsåldern som är rullstolsburen och han har inte gett sig tillkänna efter att han sagt att han skulle åka buss till Eskilstuna centrum vid 14-tiden.

Polisen har under natten sökt efter mannen, som betraktas som försvunnen utan att det finns misstanke om brott. Polisen har under natten haft kontakt med lokaltrafiken, taxiföretag och sjukvården men ingen vet något om honom.

Vid 03--05-tiden i natt har polisen genomsökt de närmaste omgivningarna omkring mannens bostad på Skogsvägen i Alberga. Polisen har haft kontakt med lokaltrafik, taxiföretag och sjukvården utan positivt resultat.

Mannen är ca 165 cm lång, har grått hår och är rullstolsburen. Han antas vara klädd i en grå munkjacka och grå byxor. Han är i behov av receptbelagd medicin som han troligen inte har med sig.

Tips om var mannen kan befinna sig mottages tacksamt av polisen på 114 14.

Sökandet kommer fortsätta på olika platsen under dagen.

12.05 den försvunne mannen anträffas av en polispatrull på Fristadstorget. Mannen tas omhand av polisen.

Mest läst av andra