Nyhet: Sverigekartan – karta med händelser från hela Sverige!

Annons

Försvunnen person Polisen söker efter försvunnen man på Mälarsjukhuset.

Mälarsjukhuset, Eskilstuna, Södermanlands län

08.11 Polis larmades till Mälarsjukhuset med anledning av att en person avvikit från akutmottagningen. Personen, en 40-årig man, fördes till akuten i ambulans tidigt i morse för vård.

Flera polispatruller söker just nu efter mannen inne på, och i anslutning till sjukhuset. Polisen behöver allmänhetens hjälp för att hitta mannen då han av läkare bedöms vara i akut behov av vård då han kan ha drabbats av inre blödningar.

Mannen sågs senast, vid 09-tiden, vid förlossningsavdelningen. Mannen var, när han avvek från akutmottagningen, klädd i blodiga sjukhuskläder.

Polisen tar tacksamt emot tips som gör att mannen snabbt kan hittas. Tips tas emot på 114 14 eller genom att ta kontakt med polis på plats på sjukhuset.

UPPDATERING:

13.25 Den försvunne mannen har återfunnits.

16.30 Den man som återfördes till sjukhuset blev under eftermiddagen utåtagerande mot sjukhuspersonal. Väktare och polis larmades till platsen. Mannen kom under kontroll till slut. Hans agerande ledde till att polisen upprättar två anmälningar om misshandel och två anmälningar om våld mot tjänsteman. Ingen ska ha skadats allvarligt. Vilken personal som våldet har riktats mot är än så länge oklart för polisens presstjänst.

Mest läst

Annons