Försvunnen person Polisen sökjer efter försvunnen kvinna i Julita, norr om Katrineholm.

Katrineholm, Södermanlands län

Polisen fick under gårdagkvällen, strax efter klockan 22 samtal om att en kvinna saknades från sin bostad i Petterstorp i Julita, norr om Katrineholm. Hon hade då senast sett vid 20-tiden.

Den eftersökta kvinnan är i 70-årsåldern och är i fysisk god kondition men hon har en sjukdomsbild som gör att hon kan ha svårt att orientera sig. Hon är 156 cm lång och har grått hår. Hon var iklädd en svart tröja, blå byxor och röda kängor.

Polisen har sökt efter kvinnan på olika sätt, med hundar, helikopter, mc och med andra metoder under hela natten, hittills utan framgång.

Polisen är angelägen om att hitta kvinnan och vill ha allmänhetens hjälp. Den som tror sig veta var hon finns kan ringa polisen på 112 eller 114 14 och begära "regionledningscentral Öst"

En bild finns publicerad på kvinnan på Polisen Katrineholms Facebooksida. Bild kan också fås för publicering om man kontaktar polisens presstjänst.

11.20 polisen har nu hjälp av frivilligorganisationer och Försvarsmakten kommer också inom kort att hjälpa till i sökandet.

14.40 sökandet pågår fortfarande efter Ann-Margret, som nu har varit försvunnen i 18 timmar. Sökandet har bedrivits med polisresurser från polisregion Öst och Stockholm och dessutom har frivilligorganisationer med och utan hundar och Försvarsmakten deltagit. Sökandet fortsätter så länge polisens räddningsledare bedömer att hon kan hittas vid liv.

Mest läst av andra