Karta som med röd fyrkant ramar in Regeringsvägen, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Kvinnan är nu påträffad.

Regeringsvägen, Nyköping, Södermanlands län

09:32 Polisen fick larm om en försvunnen kvinna på Regeringsvägen i Nyköping. Kvinnan är i 70-årsåldern, 175 centimeter lång, har vitt långt hår och en smal kroppsform. När hemtjänsten kom vid 08:00 imorse var kvinnan inte kvar i sin bostad. Hon sågs senast vid 20-tiden i går kväll. Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad.

Flera polispatruller har involverats i ärendet och genomfört närsök, kollat hotspots, pratat med personal, grannar och anhöriga. Signalement på kvinnan har också kommunicerats ut till bussbolag och taxi.

Polisen välkomnar nu tips från allmänheten. Ser du kvinnan? Ring 112. Har du sett henne förut idag? Ring 114 14.

Uppdatering 12:25
Drönare med värmekamera har kopplats in för att hjälpa till i sökandet efter kvinnan. Polisens vakthavande befäl har också sedan 11:15-tiden tagit beslut om att inleda räddningstjänst.

Uppdatering 13:47
Kvinnan är fortfarande inte påträffad, sökandet fortsätter. Flera polispatruller har kopplats in i sökandet. Har du sett kvinnan? Kontakta då polisen.

Uppdatering 14:33
Kvinnan är påträffad på en adress inomhus i Nyköpings kommun. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att kvinnan ska ha några fysiska skador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra