Karta som visar ungefär var händelsen Larm Överfall: Överfallslarm efter våld mot parkeringsvakt. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Larm Överfall Överfallslarm efter våld mot parkeringsvakt.

Verkstadsgatan, Eskilstuna, Södermanlands län

18.27 polisen kallades till Verkstadsgatan, vid Munktellarenan där en parkeringsvakt tryckt på ett överfallslarm. Tre polispatruller beordrades mot området och till platsen. 

Framme på platsen för larmet visade det sig att en parkeringsvakt som arbetade med parkeringsövervaktning hade blivit attackerad och fått slag i ansiktet av en person. Polisen påbörjade en utredning om våld mot tjänsteman. Den drabbade är en man i 35-årsåldern.

När polisen utredde händelsen framkom uppgifter om att den misstänkte hade åkt ifrån platsen i en bil. Polisen spanade efter den aktuella bilen och kunde vid 19-tiden identifiera en misstänkt person, en pojke i övre tonåren. Han har identifierats och är misstänkt för våld mot tjänsteman men inte frihetsberövad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra