Karta som med röd fyrkant ramar in Årby, Röksta, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Pågående ärende norra delarna av Eskilstuna och område kring Årby/Röksta.

Årby, Röksta, Eskilstuna, Södermanlands län

13.18 Flera oberoende uppgiftslämnare kontaktar polis med anledning av uppgifter om ett pågående ärende där en person är jagad av flera andra personer och där personen uppges vara skadad.

Flertalet patruller beordrades till området Röksta och dessa kan lokalisera en målsägande. Personen är inte allvarligt skadad och polis letar efter gärningspersoner. 

Det finns i nuläget inga uppgifter om att vapen eller tillhyggen ska ha använts vid händelsen. 

14:50 Polis har arbetat vidare med ärendet och fyra personer har gripits. De gripna är alla män i 35-årsåldern, 20-årsåldern, 25-årsåldern samt 20-årsåldern. Samtliga fyra har gripits misstänkta för människorov.

Totalt finns nu också två målsägande. Båda är män i 20-årsåldern och ingen av dem har varit i behov av ambulans. Händelseförloppet här är inte klarlagt utan det är något som utredningen får visa.

Uppdatering 20:51

Alla män som greps av polis har nu anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkta för försök till människorov. Ärendet är därmed åklagarlett så frågor gällande förundersökningen hänvisas till Åklagarkammaren. 

Mest läst av andra