Karta som visar ungefär var händelsen Misshandel: Bråk vid skola i Eskilstuna. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Bråk vid skola i Eskilstuna.

Careliigatan, Eskilstuna, Södermanlands län

15:02 Polis larmades till en skola på Careliigatan i Eskilstuna med anledning av bråk. En person ska ha blivit lindrigt skadad av ett vasst tillhygge och det ska vara många personer vid området. 

15:07 Polispatruller på plats för att bilda sig en uppfattning över vad som har hänt.

15:15 En förmodad brottsplats har anträffats och ett område vid en parkering intill skolan har spärrats av.  

15:32 Polispatrull har pratat med vittnen samt målsägande, en kille i övre tonåren. 

15:46 Kriminaltekniker har beordrats till platsen. Det finns i nuläget ingen gripen. Ärendet rubriceras initialt som misshandel. 

16:07 Målsägande har förts till sjukhus för en kontroll. Den initiala bedömningen är fortsatt lindrigt skadad samt vaken och talbar. 

17:10 Kriminaltekniker har anlänt till platsen. Ärendet rubriceras i nuläget som grov misshandel. 

19:59 Kriminalteknikerna är nu klara på plats och avspärrningarna har hävts. 

20:10 Polisen har under eftermiddagen/kvällen hämtat in två misstänkta personer till förhör. Båda två är killar i övre tonåren och båda har också efter förhör anhållits av åklagare, skäligen misstänkta för grov misshandel. Ärendet är därmed åklagarlett och frågor från media hänvisas till åklagarkammaren. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra