Karta som med röd fyrkant ramar in Vingåker, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel En till sjukhus efter misshandel.

Vingåker, Södermanlands län

15.31 Polis larmades med anledning av en misshandel som skett i Vingåker. En person, en man, hade tillfogats en sårskada och förts till sjukhus för vård.

Polisen har inlett arbetet med att få en bild av vad som har hänt på platsen och kommer att vidta sedvanliga utredningsåtgärder. Bland annat upprättas avspärrningar vid brottsplatsen och polisen kommer att hålla förhör.

Det finns i nuläget inga uppgifter om anledningen till brottet.

Om någon vet något om det som har hänt var vänlig ring 114 14 för att lämna tips.

Texten kan komma att uppdateras.

Uppdatering 19.33:

Den person som är förd till sjukhus är en man i 20-årsåldern. Mannen har, enligt uppgift, livshotande skador.

Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord och flera avspärrningar har upprättats i väntan på polisens tekniker.

Polisen är fortsatt intresserad av tips och iakttagelser från allmänheten. Om någon vet något om det som har hänt, eller har gjort iakttagelser i de centrala delarna av Vingåker runt 15-tiden idag, var vänlig ring 114 14 för att lämna tips.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra