Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Man föll från lägenhet.

Eskilstuna, Södermanlands län

18.59 Polisen fick larm om att en man hade fallit ut från en lägenhet på tredje våningen. Det var i Lagersberg, Eskilstuna. Mannen kunde resa på sig efter fallet.

19.05 Polis på plats.

19.40 Den drabbade mannen är i 20-årsåldern. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. Det är oklart vad som har hänt. Flera personer har förts till polisstationen för förhör. En av dem är en kvinna i 40-årsåldern. Hon har gripits, brottsrubriceringen är just nu försök till mord. De andra som ska höras är en man i samma ålder och två kvinnor i övre tonåren. Samtliga ska ha befunnit sig i den aktuella lägenheten.

Uppdatering kl. 23:35

Den kvinna som greps misstänkt för försök till mord försattes på fri fot strax efter kl. 23:00 på tisdagskvällen.

Hon är inte längre misstänkt i ärendet sedan det framkommit att mannen som ramlat från lägenheten inte blivit utsatt för våld och att fallet var en olyckshändelse. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra