Karta som med röd fyrkant ramar in Gillbergavägen, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Mordförsök på Gillbergavägen i Eskilstuna.

Gillbergavägen, Eskilstuna, Södermanlands län

Igår den 24 juli 2021 klockan 19.37 fick polisen samtal om att en man anträffats svårt skadad av sår- / skärskador på Gillbergavägen i Eskilstuna. Mannens skador bedömdes som livshotande och han fördes till sjukhus med ambulans. Sjukvården meddelade under natten att mannens tillstånd var stabilt.

Polisen inledde en förundersökning om försök till mord och senare under natten greps en misstänkt man i 30-årsåldern. Han har nu under söndagsmorgonen blivit anhållen av jouråklagaren, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Häktningsframställan ska vara inlämnad till tingsrätten senast den 28 juli klockan 12.

Tidigt under söndagsmorgonen beslutade jouråklagaren även om att anhålla en kvinna i 35-årsåldern, på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Häktningsframställan ska vara inlämnad till tingsrätten senast den 28 juli klockan 12.

Polisen har ingen ytterligare information att lämna om utredningen. Frågor hänvisas till Åklagarmyndigheten.

Mest läst av andra