Karta som med röd fyrkant ramar in Malmköping, Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Man gripen för mordförsök i Malmköping, Flen.

Malmköping, Flen, Södermanlands län

15:30 Polis larmades till campingen i Malmköping med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter var en person skadad på platsen, ambulans tillkallades till adressen.

Den drabbade hade blivit misshandlad med ett tillhygge. Personen fördes med ambulans till sjukhus. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter kring skadeläget.

Den misstänkte gärningsmannen hade lämnat platsen i en bil.

Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till campingen. Strax innan klockan 16 fick en polispatrull stopp på bilen den misstänkte gärningsmannen färdades i. Gärningsmannen, en man i 30-årsåldern, greps misstänkt för mordförsök.

Brottsplatsen har spärrats av. Dörrknackning pågår i området för att få en klarare bild av händelseförloppet. Polisen vill uppmana personer som har uppgifter att lämna kring händelsen att ge sig tillkänna till poliser på platsen.

Texten kommer att uppdateras när det finns mer information att lämna.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra