Karta som med röd fyrkant ramar in Jättorpsvägen, Brenäsvägen, Remnavägen, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Motorfordon, stöld Stölder från flera bilar.

Jättorpsvägen, Brenäsvägen, Remnavägen, Katrineholm, Södermanlands län

Polisen har fått in flera anmälningar om stölder från bilar i området Laggarhult i Katrineholm. Stölderna har upptäckts under morgonen och ska ha skett under natten. Det handlar om bilar som har stått parkerade på Jättorpsvägen, Brenäsvägen och Remnavägen. Från två bilar har ratten stulits och från en har det försvunnit ett navigationssystem. Någon eller några har krossat rutor på bilarna för att stjäla bildelar.

Polis har varit på platserna för teknisk undersökning. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Den som har sett personer eller fordon i området som kan sättas i samband med stölderna bör tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se.

10.40 Ännu ett ärende har kommit in till polisen. Detta rör en bil som också stod parkerad på Jättorpsvägen. Navigationssystemet har stulits.

Mest läst av andra