Karta som med röd fyrkant ramar in Finninge, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Motorfordon, stöld Ratt stals från BMW-bil i Finninge, Strängnäs.

Finninge, Strängnäs, Södermanlands län

Någon gång mellan klockan 16:30 på måndagen och klockan 07:50 på tisdagen inträffade ett inbrott i en BMW-bil i Finninge, Strängnäs.

Bilägaren upptäckte inbrottet under tisdagsmorgonen. Någon, eller några, hade krossat en ruta och stulit ratten. En anmälan om stöld upprättades. En brottsplatsundersökning genomfördes under tisdagsförmiddagen.

Råd för att minska risken för stölder:

* Parkera bilen på ett upplyst ställe eller i garage.

* Komplettera bilen med en godkänd rattkrycka, som ett extra mekaniskt stöldskydd och se till att den täcker krockkudden. Även bilar med key-less system kan kompletteras med godkänd rattkrycka, så att tjuven inte kan köra bilen vid elektronisk nyckelkopiering.

* DNA-märk dina bildelar, dekaler medföljer när man köper MärkDNA. Använd dekalerna så det syns att din bil är märkt med MärkDNA.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra