Karta som med röd fyrkant ramar in Libergsgatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Driftstopp i transformatoranläggning.

Libergsgatan, Eskilstuna, Södermanlands län

06.52 SOS-larm till polisen om att en hög smäll hörts från en transformatoranläggning på Libergsgatan. Efter smällen ska det ha blivit rökutveckling och delar av Eskilstuna ska ha blivit strömlöst.

Polisen, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen.

07.05 polisen är framme på Libergsgatan tillsammans med räddningstjänsten. Det finns inga uppgifter om att personer har skadats.

07.31 på Eskilstuna energi & Miljö´s hemsida kan man läsa driftinormation, se länken.

07.33 polisen arbetar nu tillsammans med räddningstjänsten för att skapa sig en bild av vad som inträffat. Det finns ännu inget som tyder på att något brott har inträffat och det finns inga uppgifter om personskador.

07.34 Libergsgatan är tills vidare avstängd för trafik.

08.25 polisen har nu avslutat insatsen. Det finns ingen misstanke om brott och polisen har inte hittat några tecken på någon detonation och det finns ingen brottsmisstanke. Ingen har heller skadats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra