Karta som med röd fyrkant ramar in Skiftinge, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Övrigt Polis på plats i Skiftinge med anledning av ett grovt brott.

Skiftinge, Eskilstuna, Södermanlands län

02:40 Polisen larmades till en bostad i Skiftinge och flera polispatruller beordrades till platsen.

Polisen har spärrat av den aktuella bostaden och en förundersökning om ett grovt våldsbrott har inletts. Flera polispatruller finns på plats i området och utför initiala utredningsåtgärder, bland annat håller förhör med vittnen.

08.15 polisen har anträffat en avliden man i 35-årsåldern och en förundersökning om mord har inletts. Polisen har spärrat av två platser där det ska genomföras kriminaltekniska undersökningar för att säkra bevisning och klarlägga vad som inträffat.

Polisen har följt sedvanliga utredningsrutiner när det gäller att utreda den här typen av grova brott.

Polisen har hållit flera förhör under morgonen i samband med dörrknackning och det kommer att hållas fler förhör under dagen. Polisen uppmanar personer som gjort iakttagelser eller vet något om händelsen som inträffat Karl Hovbergsgatan 37 att ta kontakt med polisen direkt på Karl Hovbergsgatan eller på telefon 114 14.

I nuläget kan inga mer uppgifter lämnas. Texten kommer att uppdateras när mer information finns att lämna.

Talesperson för utredningsarbetet är lokalpolisområdeschefen Christer Sjöqvist som finns anträffbar på 010-56 69 472.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra