Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Rån Butiksrån i Eskilstuna.

Tivoliallén, Eskilstuna, Södermanlands län

14.33 Polisen tog emot ett överfallslarm från en butik på Tivoliallén, vid Carlaplan i Eskilstuna. Flera polispatruller samt väktare åkte till platsen. Enligt uppgift hade maskerade personer setts springa från platsen.

14.36 Polis på plats. När polis kommer fram fanns inga misstänkta gärningspersoner kvar på platsen. Arbetet med att utreda vad som har hänt påbörjas.

14.50 Händelsen rubriceras just nu som rån och polisen arbetar med att spåra de misstänkta personerna. Bland annat finns polishundar i området och polisens tekniker är på väg till platsen.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds att ta kontakt med polisen på plats eller ringa 114 14, alternativt 112.

UPPDATERING:

17.18 Polisens tekniker är klara på platsen och avspärrningarna har hävts. Det är i nuläget oklart exakt vad som har stulits.

Händelsen rubriceras som rån. Ingen person ska ha skadats fysiskt vid rånet.

I nuläget har polisen ingen person misstänkt för rånet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra