Karta som med röd fyrkant ramar in Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Maskerad gärningsman tvingade sig in i en bostad.

Flen, Södermanlands län

19:20 Polis larmades till en adress i Flen med anledning av ett rån som nyligen inträffat. En maskerad gärningsperson ska ha tvingat sig in i en bostad, bundit fast de boende och tillgripit gods, bland annat i form av pengar. Gärningsmannen ska också ha visat upp ett vasst tillhygge i samband med detta.

Den misstänkte ska därefter ha stulit en bil från bostaden och försvunnit från platsen i den bilen. Målsägandena, två vuxna kvinnor, ska inte ha skadats i samband med händelsen men varit chockade. 

Polis har varit på plats med ett flertal patruller. Bostaden kommer spärras av för en kriminalteknisk undersökning. I nuläget finns ingen frihetsberövad i ärendet. En förundersökning gällande grovt rån har inletts. 

21:20 Polisen får samtal om att bilen står parkerad i centrala Flen. Den har nu beslagtagits. Ingen misstänkt person fanns i eller i anslutning till bilen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra