Karta som med röd fyrkant ramar in Storgatan, Vingåker, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Rån i butik.

Storgatan, Vingåker, Södermanlands län


07:27 Polisen larmades till en butik på Storgatan med anledning av ett rån. En man med ett tillhygge hotade till sig bilnycklar och en väska av en kund. Han hotade också personalen i butiken med tillhygget när han flydde ut ur butiken.

Polisen har sökt efter mannen under förmiddagen men utan resultat. Det finns ännu ingen misstänkt för rånet. Väskan som stals anträffades utanför butiken. Bilen stod kvar på platsen och stals alltså inte. En anmälan om grovt rån är upprättad. Ingen person har skadats fysiskt i samband med händelsen. Den än så länge okända gärningspersonen misstänks också för skadegörelse och grovt olaga hot i samband med händelsen.  
 
Polisen har pratat med vittnen till händelsen. Om du har sett händelsen eller delar av den, eller om du på annat sätt har uppgifter om rånet och inte redan har pratat med polisen –kontakta polisen via telefon 114 14.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra