Sammanfattning kväll och natt Sammanfattning av nattens polsverksamhet i polisområde Södermanland.

Södermanland, Eskilstuna, Malmköping, Södermanlands län

Polisen har hanterat ett hundratal ärenden huvudsakligen utan brottsmisstankar. 2 personer gripna och 10 personer omhändertagna.

00.55 Polisen fick ett larm om en man som skulle ha varit stående i en lägenhet i Katrineholm och visat upp ett gevär. Anmälaren, som fanns i en annan lägenhet, uppgav att det skulle ha hänt vid tidigare tillfällen också. När polisen kom till platsen fanns inte mannen kvar. En hundpatrull sökte av området utan resultat.

01.14 Polisen grep en man i 50-årsåldern misstänkt för misshandel i Eskilstuna efter att ett larm kommit in om bråk i en lägenhet. Den utsatta är en kvinna i 35-årsåldern som mannen har en relation med. Kvinna behövde inte uppsöka vård.

02.40 Polisen grep en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel och olaga hot alternativt grovt olaga hot i Malmköping. Den utsatta är en kvinna i 35-årsåldern som mannen har en relation med. Kvinnan behövde inte uppsöka vård.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra