Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Linköpingsvägen, Norrköping, Östergötlands län, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisens verksamhet sedan midnatt.

Södermanland, Linköpingsvägen, Norrköping, Östergötlands län, Södermanlands län

06.55 polisen har hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Södermanland sedan midnatt, de flesta av karaktären kontroller som inte resulterat i några brottsmisstankar.

01.27 efter ett inbrottslarm har ett inbrott upptäckts i en gymnasieskola på Linköpingsvägen i Norrköping. Någon har krossat en fönsterrruta med en träkäpp och därefter gått in i lokalerna. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbortt. Spårning genomfördes med polishund från brottsplatsen men det finns ingen misstänkt person och det är inte klarlagt vad som kan ha stulits.

04.26 polisen fick samtal om att en man i 20-årsåldern blivit misshandlad vid 04-tiden vid Mariabacken i Norrköping. Den drabbade hade tagit sig till akuten och därifrån kontaktades polisen. De drabbade hade träffat på en okänd person som frågade efter cigaretter och därefter slog den drabbade med knytnävsslag i ansiktet. Den drabbade hade skador i ansiktet. Oklart vem som har gjort detta.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra