Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Nybrogatan, Västra Storgatan, Gnesta, Björkhultsvägen, Villavägen, Södermanland, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt

Eskilstuna, Nybrogatan, Västra Storgatan, Gnesta, Björkhultsvägen, Villavägen, Södermanland, Södermanlands län

J A Selanders Gata, Eskilstuna, kl. 00.48. En man född 9306 omhändertogs av ordningsvakter på grund av att han uppfört sig aggressivt inne på krogen. I samband med omhändertagandet utdelade mannen ett flertal slag mot en av ordningsvakterna. Polis kallades till platsen. Mannen misstänks nu för våld mot tjänsteman. Han kommer att förhöras efter tillnyktring.

 

Nybrogatan, Eskilstuna, kl. 01.00. En man född 7010 omhändertogs av ordningsvakter på en restaurang. I samband med omhändertagandet hotade han ordningsvakterna. Polis tillkallades och övertog omhändertagandet. Mannen är nu misstänkt för hot mot tjänsteman och han kommer att förhöras efter att han nyktrat till.

 

Västra Storgatan, Gnesta, kl. 02.30. Trafikolycka, singel. En personbil körde av okänd anledning av vägen och in i en stolpe. I bilen färdades en mamma och hennes två barn. Polis och ambulans kallades till platsen. Personerna i bilen klarade sig utan skador. Anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott har upprättats.

 

Björkhultsvägen, Eskilstuna, kl. 03.00. Tre stycken bilar som satts i brand på en parkering. Ingen gärningsman gripen. Anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

 

Villavägen, Gnesta, kl. 03.30. Bilbrand. Anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen gärningsman gripen. 

 

Polisen Södermanland

Mest läst av andra