Karta som med röd fyrkant ramar in Krongatan, Eskilstuna, Storgatan, Torshälla, Södermanland, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Div brott

Krongatan, Eskilstuna, Storgatan, Torshälla, Södermanland, Södermanlands län

171030 kl 20.51 Krongatan Eskilstuna. Busschaufför ringer och anmäler att ungdomar slängt sten mot hans buss. Då polis kommer till platsen är det ett större gäng ungdomar som springer därifrån. Polisen lyckas ”fånga” in två pojkar, födda -0204 och – 0212. Dessa gör vissa medgivande att de varit med vid stenkastningen , men inte att de själva gjort något olagligt. Pojkarna körs hem till föräldrarna och är nu misstänkta för: Skadegörelse och framkallande av fara för annan. Framrutan på bussen skadad, glassplitter på föraren , ingen personskada.

Pojkarna har ingen förklaring till ungdomarnas beteende.

171030 kl 23.10 Storgatan Torshälla ringer en anmälare och uppger att han hör konstiga ljud från källaren. Det har även gjorts iakttagelser på maskerade män i närheten av ett källarfönster. På plats grips en man född -8406 och en kvinna född -8905 bägge är mt för inbrott och mt ringa narkotika brott (eget bruk).

Polisen Södermanland

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra