Karta som med röd fyrkant ramar in Bruksallén, Gamla Oxelösundsvägen, Nyköping, Södermanland, Stockholms Län, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

Bruksallén, Gamla Oxelösundsvägen, Nyköping, Södermanland, Stockholms Län, Södermanlands län

06.20 polisen har från midnatt hanterat ett 20-tal ärenden. De flesta kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har frihetsberövats.

03.50 en ronderande väktare upptäckte att det har varit inbrott i Åkers ishall. Någon har tagit sig in i byggnaden genom att bryta upp en tillfällig glastäckning på ett tidigare skadat fönster. Tjuven har sedan tagit sig in i ett omklädningsrum och där stulit läsk och eventuellt godis. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd. Det finns ingen misstänkt.

05.29 larm till polisen om att en arbetsplatsolycka ska ha inträffat på en industriarbetsplats på Bruksallén i Åker. En arbetstagare har förts till sjukhus med ambulans efter att han fått ett tungt föremål på en fot. Det är en man i 25-årsåldern som skadats och han har förhörts av polisen på sjukhuset. Vittnen har förhörts och en platsundersökning är genomförd.

05.57 personal på ett återvinningsföretag på Gamla Oxelösundsvägen i Nyköping upptäckte stöld från området. Några personer har tagit sig in på området och därefter tagit ett antal nya men kasserade Mercedes AMG-fälgar ur en container. Fälgarna har kastats över staketet och därefter lastats i två vita skåpbilar som åkte från platsen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en platsundersökning ska genomföras. Polisen i Södermanland och Stockholms län spanar efter misstänkta bilar.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra