Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Tystberga, Valla, Katrineholms Kommun, Eskilstuna, Nymans Väg, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Södermanlands län.

Nyköping, Tystberga, Valla, Katrineholms Kommun, Eskilstuna, Nymans Väg, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 20-tal händelser. Tre personer har gripits, misstänkta för stöld.

01.43 Stöld, Nyköping
Polis stoppade en bil för kontroll i Tystberga, Nyköping. I bilen påträffades misstänkt stöldgods och samtliga tre personer som färdades i bilen greps, misstänkta för stöld. De gripna är samtliga män i åldrarna 35-50 år.

01.59 Arbetsplatsolycka, Katrineholm
Polisen larmades till ett företag i Valla, Katrineholms kommun, efter att en man fallit från en stege. Målsäganden, en man i 30-årsåldern, fördes till sjukhus med ryggsmärtor. En anmälan om vållande till kroppsskada i samband med arbetsplatsolycka upprättades.

02.49 Rattfylleri, Eskilstuna
En polispatrull stoppade en bil på Gunborg Nymans väg i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och togs med för provtagning. Han är också misstänkt för grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra