Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Södermanlands län.

Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 40-tal ärenden. Inget har lett till något gripande. Tre personer har omhändertagits för fylleri med stöd av Lob.

02.02 Rattfylleri, Eskilstuna
En polispatrull försökte stanna en bilist för kontroll norr om Eskilstuna. Bilisten ville inte stanna utan var i stället nära att köra på patrullen. Ett förföljande tog vid, vid 02.08 hade polisen lyckats få stopp på bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick sitt körkort omhändertaget och togs med för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri, försök till grov misshandel samt att ej ha stannat på polismans tecken.

03.21 Misshandel, Eskilstuna
En taxichaufför ringde polisen och ville anmäla att han hamnat i bråk med en kund. Det är okänt vad bråket handlade om, men i samband med detta ska föraren ha mottagit ett slag. En anmälan om misshandel upprättades mot en misstänkt man i 35-årsåldern. Ingen person skadades.

Mest läst av andra