Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Nyfors, Hälleforsnäs, Flen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Så var natten i Södermanlands län.

Eskilstuna, Nyfors, Hälleforsnäs, Flen, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 70-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Sju personer har omhändertagits enligt lob.

21.06 Skadegörelse, Eskilstuna
Polisen fick samtal från Nyfors, Eskilstuna, om en person som gick runt med en hund som var aggressiv mot förbipasserande. När polisen kom till platsen hittades mannen med hunden och kontrollerades. I samband med detta samlades en hel del folk på platsen, en person ska ha kastat en sten som träffat polisbilen. Personen sprang sedan från platsen och återfanns aldrig. I övrigt var det lugnt på plats. En anmälan om skadegörelse mot polisbil upprättades.

23.56 Misshandel, Eskilstuna
Polisen fick samtal om två kvinnor som bråkade i Hälleforsnäs, Flen. När polis kom till platsen, som verkar ha varit någon typ av fest/sammankomst, var det rörigt med en hel del folk och flera påverkade personer. Ingen person var i behov av ambulansvård. En kvinna i 20-årsåldern anmälde en misshandel, hon ska ha mottagit något slag mot huvudet. En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt.

Mest läst av andra