Karta som med röd fyrkant ramar in Stavsjö, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Stavsjö, Nyköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 45 händelser som rör Södermanlands län. Två personer har gripits misstänkta för stöld (se nedan). I övrigt har inga personer omhändertagits, och inga brott av allvarligare karaktär har rapporterats till polisens ledningscentral.

01:15 Polis och räddningstjänst larmades till E4, norrgående riktning mellan Stavsjö och Nyköping. En personbil hade kört in i mitträcket.

Räddningstjänst som var på plats innan polis meddelade att ingen person hade skadats och att föraren av personbilen väjt för att undvika en krock med ett rådjur. Bärgare beställdes till bilen. Ingen av de tre personerna i bilen behövde uppsöka akut sjukvård.

Det finns ingen misstanke om brott.

-

04:08 Polisen larmades till en byggarbetsplats i Trillingsberg utanför Nyköping efter inbrottslarm från en byggarbetsplats.

04:18 Polis var på plats. Polisens hundförare med hund började spåra efter gärningspersoner.

04:30 Två personer anträffades en kort sträcka från byggarbetsplatsen. De greps misstänkta för stöld genom inbrott. I anslutning till platsen hittades misstänkt stöldgods i form av ett antal mindre maskiner som tillhör bygget.

De gripna är män, deras identitet var vid gripandes inte  fastställd. De kommer att förhöras under morgonen och en åklagare beslutar om de ska anhållas eller släppas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra