Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Södermanland, Eskilstuna, Nyköpingsbro, Södermanlands län

07.00 Polisen har, under natten, hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits, fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott och/eller rattfylleri och sex personer har omhändertagits för fylleri.

23.07 Polis larmades till en adress i Eskilstuna med anledning av ett bråk mellan två personer i en lägenhet. Polis åkte till platsen och en kvinna i 40-årsåldern hon förs till sjukhus för kontroll. Mannen, som är i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel och han anhölls senare av åklagare.

23.23 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på E4, Nyköpingsbro. Föraren, en man i 25-årsåldern, togs med till polisstationen för provtagning och ytterligare utredningsåtgärder. Mannen misstänks i nuläget för grov olovlig körning, grovt drograttfylleri och falsk tillgivelse då han först angav fel personnummer till polisen.

00.00 Polis larmades med anledning av att en ung man blivit rånad på sin klocka och sin telefon av flera gärningspersoner i centrala Nyköping. I samband med detta misshandlades även hans kompisar. Polisen har upprättat en anmälan om rån och  misshandel. Polisen har ännu ingen gripen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra