Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Fröslunda, Eskilstuna, Strängnäs, Skeppartorp, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Fröslunda, Eskilstuna, Strängnäs, Skeppartorp, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.11 Polis larmades med anledning av en misshandel, en man hade misshandlat en kvinna till vilken han har en relation. Misshandels ska ha skett i hemmet i Trosa kommun. Polis åkte till platsen och en man i55-årsåldern greps. Mannen är misstänkt för misshandel.

00.49 Polis och räddningstjänst larmades med anledning av en brand i en personbil i Fröslunda, Eskilstuna. Polis åkte till platsen. En bil hade skadats i branden och patrullen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget finns ingen person misstänkt för brottet.

02.18 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Hålbyvägen, Strängnäs. Olyckan var en singelolycka och en person drabbats. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, ska ha klarat sig utan fysiska skador. Kvinnan misstänks för drograttfylleri och ringa  narkotikabrott eget bruk, och hon omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

02.40 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Skeppartorp, Eskilstuna. Vid kontrollen hittade polisen misstänkt stöldgods i bilen och de två personerna som satt i bilen greps misstänkta för stöld. De båda gripna är män i 55- respektive 40-årsåldern.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra