Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Trosa, Vagnhärad, Nyköping, Katrineholm, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 50-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, misstänkt för något brott.

22.48 Brand, Trosa
Räddningstjänst och polis larmades till en villabrand i Vagnhärad, Trosa. Branden ska ha släckts med pulversläckare av personer på plats. Ingen person skadades. Branden ska ha börjat i vardagsrummet, i två bränsleflaskor som stod i direkt anslutning till den öppna spisen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats, då man misstänker att de boende själva vållat branden genom oaktsamhet.

00.01 Misshandel, Nyköping
En skadad man påträffades i ett trapphus. Mannen var kraftigt berusad efter att ha varit på en fest och kunde inte själv minnas exakt hur han fått skadorna. Han lastades i ambulans och fick följa med till sjukhus. En anmälan om misshandel har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt.

05.16 Brand, Katrineholm
Larm om brand i ett omklädningsrum vid Duveholmsbadet i Katrineholm. Branden kunde släckas innan den hann utveckla sig, en mindre skada på omklädningsrummet kunde konstateras. Polis har varit på plats och spårat med hund, men utan att någon misstänkt har kunnat påträffas. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra