Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Skiftinge, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Eskilstuna, Skiftinge, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Inga personer har gripits misstänkta för något brott. Natten har överlag varit mycket lugn.

22.51 Bråk, Eskilstuna
Polis larmades till en bostad på Söder, Eskilstuna, där inringare hört ett bråk mellan en kvinna och en man. När polis kom till bostaden var läget lugnt, ingen misstanke om något brott, bara ett högljutt bråk där polis fick hjälpa till att medla.

05.30 Trafikkontroll, Eskilstuna
Under tidig morgon hade polisen en trafikkontroll i Skiftinge, Eskilstuna. 30 bilister stoppades för att blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol. En förare blåste positivt och togs med för att lämna ett andra prov på station. Vid alkoholutandningsprov på station blåste föraren 0,28 promille och är därmed misstänkt för rattfylleri av normalgraden.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra