Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Södermanland, Spelhagen, Nyköping, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Elva personer har omhändertagits av polis på grund av berusning enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri och/eller drograttfylleri.

21.06 Polis larmades med anledning av en misshandel utomhus i området Spelhagen, Nyköping. En man hade slagit en annan man och flera polispatruller beordrades till platsen. Polis åkte till den aktuella adressen och en målsägande och en misstänkt påträffades. En person, en man i 20-årsåldern misstänks för misshandel, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. Mannen omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har inga uppgifter om skadeläget hos målsägande.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra