Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Nyköping, Arnöleden, Eskilstuna, Trosa, Ståhlbergsvägen, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 70-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Tre personer har gripits, se händelser nedan.

23.40 Rattfylleri, Nyköping
Polis stoppade en bilist på Arnöleden efter att ha fått tips från en annan trafikant om en vinglig färd som pendlade upp och ner i hastighet. Polis lokaliserade bilen och slog stopp. Föraren, en man, blåste positivt men hade inga godkända id-handlingar på sig och hade dessutom svårt att göra sig förstådd. Han greps på plats och togs med till station för ytterligare provtagning, id-kontroller och förhör med tolk.

00.17 Grov misshandel, Eskilstuna
Polisen fick samtal från sjukhuset som fått in en man med skador från någon form av stickvapen. Det visade sig vara en anhörig till mannen som skadat honom. Den misstänkte, en man i 20-årsåldern, greps under odramatiska former i sin bostad. Målsäganden, en man i 40-årsåldern, skadades inte allvarligt.

01.10 Misshandel, Trosa
Polis larmades till en bostad där en kvinna och en man hade bråkat. Mannen skulle ha slagit kvinnan i ansiktet och greps, misstänkt för misshandel i relation. Både den misstänkte och målsäganden är i 50-årsåldern.

01.36 Rån, Eskilstuna
En man i 25-årsåldern blev rånad ute på gatan av flera okända gärningspersoner. Detta ska ha inträffat på Ståhlbergsvägen i Eskilstuna vid halv två-tiden i natt. Gärningspersonerna var maskerade och försvann från platsen till fots med målsägandens telefon, kontanter och en klocka. Polis har varit på plats med flera patruller, bland annat hundpatrull, men inte fått upp något spår. En anmälan om rån har upprättats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Brand Villabrand i Olofsbo.

Falkenberg, Hallands län

Räddningstjänst och polis larmas till en villabrand. Villan är enligt uppgifter från SOS helt övertä...