Karta som med röd fyrkant ramar in Nyköping, Stora Torget, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm, Strångsjö, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Nyköping, Stora Torget, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm, Strångsjö, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Två personer har gripits, misstänkta för stöld.

22.33 Stöld, Nyköping
Två personer, som tidigare under kvällen pekats ut som misstänkta för en stöld på Stora torget i Nyköping, greps på bussterminalen i Nyköping. De två männen, som båda var i 18-årsåldern, greps för grov stöld. En av de misstänkta anhölls senare under natten av åklagare, det andra gripandet hävdes då personen var under 18. Männen är misstänkta för att ha stulit två dyrare jackor från två personer på Stora torget vid 20.30 tidigare under kvällen.

00.50 Misshandel, Trosa
Polis larmades till ett misstänkt lägenhetsbråk i Vagnhärad, Trosa. Två personer påträffades i den aktuella lägenheten, båda var påverkade. Det slutade med att båda två anmälde varandra för misshandel, ingen var dock allvarligt skadad. De två inblandade var en man och en kvinna som båda var i 50-årsåldern, varav den ena fick skjuts av patrullen från platsen.

04.14 Trafikolycka, Katrineholm
En lastbil med släp välte på riksväg 55, strax söder om Strångsjö. Lastbilen åkte i diket och släpet välte på vägen. Inga personskador, mindre fordon kan ta sig förbi men inte tyngre trafik. Vid 05-tiden stängdes riksväg 55 av helt i södergående riktning, trafiken omdirigeras via länsväg 556. Tung trafik omdirigeras till länsväg 539. Vid 06.25 var det stopp i bägge riktningar eftersom en tungbärgare arbetar på platsen.

Uppdatering kl 08.25:
Full framkomlighet på vägen igen, ingen misstanke om brott i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra