Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Flen, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Flen, Nyköping, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

22.15 Polisen tog emot ett samtal gällande ett hot mot en person boende på en adress i Flen. Två personer skulle hotat en tredje till livet. Hotet skulle ha skett via telefon och sedan skulle de två som hotat åkt till den aktuella adressen. Polis åkte till platsen och två personer greps misstänkta för hotet. En av de gripna, en man i 35-årsåldern, anhölls under tidig morgon. Den andre gripne, en pojke i tonåren, har överlämnats till vårdnadshavare.

00.52 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en skola i Nyköping. Väktare hade varit på plats och konstaterat att det varit inbrott i skolan. Någon eller några personer hade tagit sönder en dörr för att ta sig in. Polis åkte till adressen och en anmälan om försök till stöld genom inbrott har skrivits.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra