Karta som med röd fyrkant ramar in Eskilstuna, Flacksta, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Eskilstuna, Flacksta, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.28 Rattfylleri, Eskilstuna
När polisen skulle genomföra ett stopp på en motorcykel som körde för fort i Flacksta, Eskilstuna, drog mc-föraren från platsen. 800 meter senare körde han av vägen och ner i diket, detta ska ha skett i en hastighet av cirka 50 km/h. Föraren, en man i 25-årsåldern, skadades inte i samband med avåkningen. Vid kontroll framkom det att han saknade körkort och dessutom uppträdde på ett sätt att man misstänkte att han var påverkad av narkotika. I motorcykeln anträffas dessutom misstänkt narkotika. Mannen togs med för provtagning och är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott samt fick en ordningsbot för att ej ha stannat på polismans tecken.

Mest läst av andra