Karta som med röd fyrkant ramar in Langsgatan, Eskilstuna, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattningen av nattens händelser.

Langsgatan, Eskilstuna, Katrineholm, Södermanlands län

Under natten har polisen hanterat 21 händelser som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits för brott eller omhändertagits för fylleri. Tre personer har omhändertagits för kroppsbesiktning eller av andra anledningar.

23:51 Polisen larmades till en brand på Langsgatan i Eskilstuna. En industribyggnad som innehåller förrådshotell hade börjat brinna. Det kan inte uteslutas att branden är anlagd och en utredning om mordbrand är påbörjad. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Ingen person har kommit till skada men godsvärdet väntas bli relativt stort.

04:00 Stora Malm, Katrineholm. En personbil hade kört in i mitträcket. Ingen person kom till skada. Föraren , en man in 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad och fick följa med till polisstation för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra