Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Slagsta, Eskilstuna, Gillbergavägen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Slagsta, Eskilstuna, Gillbergavägen, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat 33 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.07 Polisen fick samtal gällande att en person rånats i området Slagsta, Eskilstuna. Personen, en kvinna, hade rånats på kontanter av en för henne okänd man vid 22.30-tiden. Mannen ska ha hotat kvinnan med ett tillhygge man hon ska inte ha skadats fysiskt. Händelsen utreds som rån.

04.45 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en fastighet på Gillbergavägen, Eskilstuna. En adventsljusstake hade tagit eld och boende hade själva kunnat släcka elden med en brandsläckare. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra