Karta som med röd fyrkant ramar in Flen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Flen, Strängnäs, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

04.37 Rattfylleri, Flen
En polispatrull mötte en bil i centrala Flen som man bestämde sig för att stoppa och göra en kontroll av. Föraren, en man i 45-årsåldern, blåste positivt och togs med för vidare provtagning. Han visade sig senare ha 0,66 promille alkohol i blodet och är därmed misstänkt för rattfylleri.

05.37 Stöld/inbrott, Strängnäs
En anmälare som kom till sin arbetsplats upptäckte att det hade varit inbrott under natten. Okända gärningspersoner hade tillgripit däck och verktyg till ett uppskattat godsvärde av cirka 50 000 kronor. Flera dörrar hade brutits upp och fönster krossats. Två anmälningar kommer att upprättas, en om stöld genom inbrott och en om skadegörelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra