Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Eskilstuna, Fröslunda, Oppeby Gård, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat 35 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott.

00.56 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i området Söder, Eskilstuna. En man hade sparkat en kvinna. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel har skrivits. Kvinnan ska, enligt uppgift, inte ha behövt uppsöka sjukhus.

02.50 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bil på en parkering i Fröslunda, Eskilstuna. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.36 Polis larmades till en adress i Oppeby gård med anledning av en pågående bilstöld. Den som larmade polisen hade avbrutit stölden och när polis kom till platsen hade den misstänkte personen lämnat platsen. Polisen har varit på platsen, hållit förhör med målsägaren och gjort en del beslag på platsen. Polispatrullen har upprättat en anmälan om försök till grov stöld, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel och skadegörelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra