Karta som med röd fyrkant ramar in Katrineholm, Eskilstuna, Assessorsgatan, Alva Myrdals Gata, Kjula, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Katrineholm, Eskilstuna, Assessorsgatan, Alva Myrdals Gata, Kjula, Södermanlands län

Under natten mot söndagen har polisen hanterat 54 ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits för brott, se nedan. 11 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 
 
 
00:02 Polisen larmades till en lägenhet i Katrineholm med anledning av en misshandel. På plats mötte polisen upp en man och en kvinna som hade misshandlats av en man som hade lämnat platsen. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, hade slagits med ett trubbigt tillhygge och fick föras till sjukhus med ambulans. Mannen hade inga allvarliga skador. Gärningspersonen var känd av personerna sedan tidigare och han greps i sin bil på väg mot Eskilstuna. Den misstänkta är i 40-årsåldern greps misstänkt för försök till mord.

01:02 Polis och räddningstjänst beordrades till Assessorsgatan i Eskilstuna med anledning av brand i tre parkerade bilar. Branden släcktes och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

01:35 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Alva Myrdals gata i Eskilstuna. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

01:58 Polisen kontaktades efter att ett inbrottlarm på ett företag på Williams väg i Kjula hade utlösts. Polis åkte till platsen och hittade ett hål i ett staket. En man i 45-årsåldern anträffades och greps misstänkt för försök till grov stöld. Han anhölls under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra