Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Nyköpingsbro, Eskilstuna, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, läs mer nedan.

22.26 Trafikolycka, Nyköping
Polis larmades till E4 vid Nyköpingsbro efter samtal om en bil som vänt och körde i fel färdriktning. Kort därefter kolliderade bilen med en annan bil. Föraren till bilen som körde i fel riktning avvek från platsen till fots innan blåljuspersonal var framme. I den andra bilen satt två personer, som båda fick föras med ambulans till sjukhus. Polis har varit på plats med flera hundpatruller och spårat, men tyvärr utan att få tag i den vållande föraren. Olyckan utreds som grov vårdslöshet i trafik och grovt vållande till kroppsskada.

04.10 Misshandel, Eskilstuna
Polis larmades till en bostad i Skogsängen, Eskilstuna, med anledning av en misshandel. På plats i bostaden greps en person misstänkt för misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. Den gripne är en man i 45-årsåldern som ska ha slagit och hotat två målsäganden, en man och en kvinna, båda under 18 år. De tre har någon form av relation till varandra. Ingen person ska ha skadats allvarligt i samband med händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra