Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Eskilstuna, Kungsplan, Södermanlands län

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 80-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits, åtta personer har omhändertagits för fylleri eller andra ordningsstörningar.

01.32 Misshandel, Eskilstuna
Två skadade personer kom in till akuten, båda hade skador som kunde tyda på att de blivit knivskurna. De drabbade är båda män i 25-årsåldern. Förundersökning inledd på grov misshandel i ett fall och försök till mord i det andra. Skadeläget för de två drabbade är oklart. Det fanns på söndagsmorgonen ingen frihetsberövad i ärendet. Ärendet leds nu av åklagare.
Misstänkt brottsplats är utomhus i centrala Eskilstuna, nära Kungsplan. Polisen söker vittnen som har sett bråket som inträffat mellan klockan 01.00 och 01.30 utanför en snabbmatsrestaurang.
Den som har upplysningar kan ringa polisen och tipsa på 114 14.

Uppdatering kl 12.00:
En person sitter nu anhållen, misstänkt för den grova misshandeln och mordförsöket som inträffade i centrala Eskilstuna i natt. Den anhållne är en man i 20-årsåldern. Utredningsarbetet fortgår med att höra vittnen och göra andra utredningsåtgärder som kan vara av intresse för den fortsatta utredningen. Polisen är fortsatt intresserade av att komma i kontakt med personer som befunnit sig vid den aktuella platsen mellan klockan 01.00 och 01.30 i natt.

Mest läst av andra