Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Höjdgatan, Oxelösund, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Höjdgatan, Oxelösund, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och tre personer har medtagits för kroppsbesiktning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

02.21 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon som stod parkerat utomhus på Höjdgatan, Oxelösund. Branden var fullt utvecklad när polis och räddningstjänst kom till platsen, det bedömdes inte föreligga  någon spridningsrisk tillbyggnader eller andra bilar. Polisen har skrivit en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra