Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Eskilstuna, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

02.52 Polisen tog emot ett samtal från en kvinna i Eskilstuna. Kvinnan, som är i 75-årsåldern hade fått ett telefonsamtal från en person som påstod sig vara polis och skulle meddela att kvinnans som varit med om en trafikolycka. Kvinnan skulle intyga att hon var hans mamma genom att identifiera sig med bank-id. Kvinnan blev misstänksam och loggade inte in på sitt bank-id. Polisen har varit hos kvinnan och upprättat en anmälan om bedrägeri.

Mest läst av andra