Karta som med röd fyrkant ramar in Kjulavägen, Eskilstuna, Prinsgatan, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Kjulavägen, Eskilstuna, Prinsgatan, Katrineholm, Södermanlands län

Under natten mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 28 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för fylleri.

-

03:40 Polisen larmades till ett byggföretag på Kjulavägen i Eskilstuna. Personal på företaget hade upptäckt ett inbrott. Okända gärningspersoner hade tagits sig in på företagets inhägnade område. När polisen kom till platsen fanns inga personer kvar. Det är oklart om någonting har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad och en brottsplatsundersökning har gjorts.

-

22:08 Polisen larmades till Prinsgatan i Katrineholm. En man i 20-årsåldern uppgav att han hade blivit rånad av okända gärningspersoner i en lägenhet. Mannen kunde ta sig ut från lägenheten och fick hjälp från förbipasserande att larma polis. Mannen fördes till sjukhus med ambulans med skador på överkroppen. Ytterliggare en skadad person kontaktade polisen och också han fördes till sjukhus med liknande skador. Lägenheten där rånet har skett har spärrats av i väntan på teknisk undersökning. Förutom att misshandla de två männen stal de teknikprylar från bostaden. Polisen har sökt efter gärningspersoner men i nuläget finns ännu ingen misstänkt.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra